14 Şubat 2010 Pazar

Beyaz lahana kavurması














Malzemeler:beyaz lahana turşusu
haşlanmış patates
2 soğan
1 çorba kaşığı salça
bir miktar zeytin yağı
Yapılışı:beyaz lahanaları suyla 1-2 kez yıkıyoruz.Soğanı halka şeklinde doğrayıp zeytin yağında kavuruyoruz.Salçayıda ilave edip içerisine turşuyu ekliyoruz.Haşlanmış patatesi küp küp doğrayıp turşuyla karıştırıyoruz iyice ısınınca yemeğe hazır hale getiriyoruz.
AFİYET OLSUN....

3 yorum:

tuba erkek dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tuba erkek dedi ki...

site çok güzel oldu esracım hayırlı olsun.gülümseyen hamsili plavını tadan biri olarak ellerine sağlık çok güzel oldu Allah Razı Olsun.herkese tavsiye ederim muhakkak yapın.bence esraya yaptırın:)

lezzet&marifet dedi ki...

Tubacığım beğendiğin için teşekkürler...afiyet olsun...