yarım paket tereyağı
3 kahve fincanı un
3 tatlı kaşığı nişasta
6 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilin
yarım paket çikolata sosu+1,5 su bardağı süt
1 tane muz
hindistancevizi
Yapılışı:Tencereye yağı alıp eritiyoruz.un ve nişastayı ekleyip kavuruyoruz.Sonra sütü koyup şeker ilavesiyle kaynayana kadar pişiriyoruz.Ocaktan alınca vanilini ekleyip karıştırıyoruz.Soğuyunca mikserle akışkan olana kadar çırpıyoruz.diğer taraftan çikolata sosunu paket üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz.soğutuyoruz.borcama tavuk göğsünü döküyoruz.üzerine muz dilimlerini sıralıyoruz ve çikolata sosunu üzerine döküp hindistan ceviziyle süsleyip dolapta bekletiyoruz...AFİYET OLSUN...
2 yorum:
çok severim ve sık yaparım :d
ellerine sağlık canım, sevgiler
teşekkürler tubacığım sanada sevgiler...
Yorum Gönder